Hallo jeugdpadden en –paddinnen en ouders,

De carnaval staat voor de deur en ook dit jaar worden er weer carnavalsactiviteiten georganiseerd voor de basisschoolkinderen en zijn er vele momenten dat de jeugdpadden en -paddinnen van harte welkom zijn.

Bij de grote optocht op zondag en tijdens het peuter- en kleuterbal en het jeugdbal op maandag hebben we natuurlijk ook deurwacht nodig. Op dinsdag met de kinderoptocht hebben we naast ouders voor de deurwacht ook 4 ouders nodig die tijdens de optocht meelopen om de optocht mee te begeleiden.

Het gaat om de volgende tijden:

  • Zondag tussen 15.30 uur tot 18.00 uur
  • Maandag tussen 12.00 uur en 16.30 uur
  • Dinsdag tussen 14.00 uur en 15.00 uur (begeleiden tijdens de optocht)
  • Dinsdag tussen 15.00 uur en 18.00 uur (deurwacht)

We hebben tijdens deze dagen zo’n 40 mensen nodig om de carnaval voor onze jeugdpadden en -paddinnen geslaagd te maken. We hopen dat alle ouders zich één keer opgeven, zodat iedereen op een leuke manier carnaval kan vieren. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar Hanneke van Dommelen: hannekevandommelen82@gmail.com.

Bedankt namens de jeugdcommissies van ’t Paddenriek.

Hulp deurwachten tijdens jeugdactiviteiten carnaval