Met trots presenteert carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ deze week de 63e editie van haar joarblad: de Paddenkrant.

Op zaterdag 3 februari komen de jeugdraad, Vorst Sem, Adjudante Nikée, Nar Sjoerd en natuurlijk Jeugdprins Elvin d’n Urste en zijn Prinses Ise vanaf 10.00 uur bij u langs om samen met Prins Mark d’n Twedde, Prinses Lidy en vrijwilligers van de carnavalsvereniging de krant aan te bieden.

Dit zeer informatieve, interessante, humoristische, fleurige en goed verzorgde joarblad van ‘Het Paddenriek’ wordt huis aan huis aangeboden, tenzij er een NEE-NEE sticker aanwezig is. Mocht u hem toch willen ontvangen, ondanks de NEE-NEE sticker, kunt u een mail sturen naar krant@paddenriek.nl. De Paddenkrant is gratis, uiteraard is een vrijwillige bijdrage van harte welkom welke geheel ten goede komt aan het (jeugd-)carnaval. Onder andere voor de jeugdoptocht en jeugdpronkzitting, kleding voor de jeugdraad en dergelijke.

Wij wensen u alvast veel leesplezier en we zien u graag zaterdag 3 februari.

‘Het Paddenriek’ presenteert 63ste Paddenkrant