Hallo Jeugdpadden en –Paddinnen & Peelleuterkes en Peelleuterinnekes,

Dit jaar gaat de jeugdoptocht voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 weer op carnavalsdinsdag 25 februari 2020 door de straten van Wanroij.

De jeugdoptocht begint om 14.00 uur en we verzamelen om 13.30 uur op het kerkplein. Je kunt je opgeven via het contactformulier op www.paddenriek.nl of via een e-mail aan jeugdoptocht@paddenriek.nl. Dit kan uiterlijk tot 10 februari 2020.

Denk bij het inschrijven aan het vermelden van je groep, aantal kinderen, de categorie (wagen, (kleine) loopgroep, duo of enkeling), het thema en de naam en het e-mailadres van de contactpersoon. Ook graag aangeven welke persoon er per groep tussen de groepen in mee wil lopen zodat er een goede afstand tussen de groepen blijft. Je ontvangt een bevestiging van je opgave. Meer informatie en het reglement vind je op www.paddenriek.nl!

Wij hopen op veel inschrijvingen met mooie creaties en leuke thema’s zodat we ook dit jaar weer van een bonte, flitsende jeugdoptocht kunnen genieten.

Alvast bedankt namens de jeugdoptochtcarnavals-commissie!

Aanmelden jeugdoptocht