Beste Padden en Paddinnen,

De kerst komt er al weer aan en de jaarwisseling staat ook voor de deur. Daarmee komen de pronkzittingen steeds dichterbij. De voorbereidingen zijn in volle gang en de artiesten zijn flink aan het oefenen.

De kaartverkoop komt er aan en mocht het u ontgaan zijn, deze vindt plaats op zaterdag 4 januari 2020 in café ‘De Batavier’. De deuren zijn om 19.00 uur geopend en de kaartverkoop start om 19.30 uur en zal duren tot 22.00 uur. Op deze avond betaald u € 10,- per kaartje en kunt u een maximum van 6 kaarten per persoon kopen. Houd er rekening mee dat u alleen contant kunt betalen! Na afloop zijn de kaarten alleen nog verkrijgbaar bij ‘Dorien Bloem en Groen’ à € 12,- per persoon, tijdens openingstijden aan De Beeten 4.

Hieronder staat de plattegrond van de zaal zodat u alvast een blik kunt werpen op de plek waar u in de zaal zou willen zitten. Vanwege de verkoop op stoelnummer zijn er geen garanties dat de stoelen die u wenst nog beschikbaar zijn. Hierin geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Met het publiceren van de plattegrond hopen we zo toch enigszins de vaart erin te houden tijdens de verkoop van de kaarten.

De eerste deelnemers presenteren zich ook graag aan u als bezoeker! Houdt social media in de gaten welke artiesten u een mooie avond willen bezorgen… U komt toch ook?

Wij zie u graag bij de kaartverkoop op zaterdag 4 januari 2020 bij Café ‘De Batavier’ en hopen u te mogen verwelkomen op één van de pronkzittingsavonden in 2020, namelijk zaterdag 25 januari, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2020!

Zaalindeling ’t Wapen van Wanroij
Zaalindeling en kaartverkoop pronkzittingen 2020