Padden en Paddinnen,

‘Wat hebben we genoten, het was overweldigend en prachtig…’ dat waren zo ongeveer de woorden van Prins Rob en Prinses Janne na afloop van de receptie gisteren, zaterdag 23 november. Het was een geweldige avond die begon om 19.30 uur met de officiële aftrap door Vorst Tom, Prins Rob en Prinses Janne, Adjudant Jesse, Superpad Hennie Aasman en de jeugd Top 5: Prins Mark, Prinses Elke, Vorst Jayden, Adjudante Lonne en Nar Teun.

Vanaf 20.00 uur startte de receptie en wat was het druk. Een volle zaal aan familie, vrienden, collega’s, kennissen en Wanroijse mensen. Uiteraard mocht een mooie serenade van harmonie ‘St. Jan’ voor Superpad Hennie niet ontbreken. Ook de Blaupadden waren weer aanwezig en hadden een opdracht voor Prins Rob. Na al dat handjes schudden stonden er vanaf ongeveer 22.00 uur een aantal verenigingen klaar. Maar liefst vijf verenigingen wilden graag met ons prinsenpaar, de carnavalsvereniging en het Wanroijse volk een mooi feestje bouwen.  ‘De Bellebloazers’ uit Rijkevoort, ‘De Zeikmeiken uit D’n Uutloat’ van Sint Anthonis, ‘De Peelleuters’ uit Landhorst, ‘De Bokken’ uit St. Hubert en uiteraard waren Prins Dirk en Prinses Iris met hun gevolg van het Batariek ook aanwezig!

Namens Prins Rob, Prinses Janne, Adjudant Jesse, Superpad Hennie, jeugd Top 5 en carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ willen wij iedereen bedanken voor de komst en het mooie feest. We kunnen niets anders zeggen dan dat het een zeer geslaagde avond was en iedereen genoten heeft!

Groepsfoto Prinsenreceptie zaterdag 23 november 2019
Groepsfoto jeugd Prinsenreceptie zaterdag 23 november 2019
Verslag Prinsenreceptie