Padden en Paddinnen,

Carnavalsseizoen 2019 – 2020 is begonnen! Met Prins Rob d’n Urste en Prinses Janne gaan we er met zijn allen weer een mooie carnaval van maken.

Zo ook de pronkzittingen. Al een aantal maanden zijn we druk bezig met de voorbereidingen en wij kunnen u melden dat de organisatie en de deelnemers op de goede weg zijn om er weer drie prachtige avonden van te gaan maken. De pronkzittingen vinden dit seizoen plaats op zaterdag 25 januari, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2020, aanvang 19.30 uur.

Via deze weg willen wij u informeren over een aantal praktische zaken. De kaartverkoop vindt dit jaar plaats op zaterdag 4 januari 2020 in café ‘De Batavier’. ‘De Batavier’ opent haar deuren om 19.00 uur en om 19.30 uur zal de kaartverkoop starten.

Gelijk aan vorig jaar zal de kaartverkoop weer op stoelnummer zijn. Dit houdt in dat u, voor u en uw gezelschap, een plek in de zaal koopt. Hierbij kunt u maximaal 6 kaarten per persoon kopen. Wilt u met een grotere groep komen, zorg dan dat u met meerdere personen tegelijk de kaarten komt kopen om er voor te zorgen dat u bij elkaar zit. Houd er rekening mee dat u alleen contant kunt betalen. De kaarten zijn in de voorverkoop € 10,- per stuk.

Vanuit de pronkzittingscommissie willen we op deze manier de lange rijen op de pronkzittingsavonden zelf vermijden. Uiteraard hopen wij er dit jaar wederom prachtige avonden van te maken voor jong en oud samen met de artiesten.

Wij zien u graag op zaterdag 4 januari 2020 in café ‘De Batavier’!

Kaartverkoop Pronkzittingen 2020