Padden en Paddinnen,

We kunnen terugkijken op een geweldig prinsenbal. Het nieuwe carnavalsseizoen is begonnen voor Prins Rob d’n Urste en Prinses Janne!

Aankomende zaterdag 23 november wordt aan de nieuwe hoogwaardigheidsbekleders van ‘Het Paddenriek’ een receptie aangeboden in ,’t Wapen van Wanroij.’ Om 19.30 uur wordt gestart met een officieel gedeelte, waarna vanaf 20.00 uur iedereen wordt uitgenodigd om Prins Rob d’n Urste en Prinses Janne, Jeugdprins Mark d’n Urste en Jeugdprinses Elke en Superpad Hennie Aasman te komen feliciteren. Uiteraard zullen Adjudant Jesse en Jeugdvorst Jayden, Jeugdadjudante Lonne en Jeugdnar Teun niet ontbreken. ‘De Roetetoeters’ verzorgen de muzikale noot deze avond.

Vanaf ca. 21.30 uur zullen vervolgens collega-verenigingen uit de omgeving de hoogheden van ‘Het Paddenriek’ komen feliciteren, waarna er met DJ Jack tot in de kleine uurtjes nog een groot feest gebouwd zal worden.

We zien u dan ook graag aankomende zaterdag vanaf 19.30 uur in ,’t Wapen van Wanroij’.

Prinsenreceptie C.V. ‘Het Paddenriek’ Wanroij