Het carnavalsseizoen is knallend begonnen en met onder andere nog veelbelovende pronkzittingen in het verschiet maken alle Padden en Paddinnen zich op voor het hoogtepunt: de carnaval zelf. En wat is er nou mooier dan tijdens de carnavalsdagen in het hele Paddenriek massaal de vlag uit te hangen!

Veel mensen vragen dan ook of de in 2003 gepresenteerde groen-rode vlag van ‘Het Paddenriek’ nog verkrijgbaar is. De voorraad is helemaal op, maar speciaal voor het 60e carnavalsseizoen worden er nieuwe vlaggen bijbesteld!

Vlag C.V. ‘Het Paddenriek’

De vlag is gemaakt van weer- en wasbestendig doek met een afmeting van 100 x 70 cm. Voor de prijs van € 17,50 per stuk kunt u deze nu bestellen. Tot 5 januari a.s. kunt u hiervoor een e-mail sturen naar vlag@paddenriek.nl met vermelding van uw naam en adres. Ook tijdens de voorverkoop van de pronkzittingen op zaterdag 4 januari a.s. zal de vlag te bestellen zijn. De vlaggen zullen vervolgens bij u worden bezorgd tijdens het rondbrengen van de carnavalskrant op zaterdag 15 februari. De betaling kunt u dan contant voldoen.

De vlag in top voor Prins Rob! Alaaf!

Vlaggenactie C.V. ‘Het Paddenriek’