Hallo jeugdpadden en –paddinnen & Peelleuterkes en Peelleuterinnekes,

Carnaval komt er weer aan en dat betekent dat er ook dit jaar weer volop gepronkt mag worden door de jeugd van Landhorst en Wanroij op de jeugdpronkzitting. Hou 26 januari 2020 dus alvast vrij in de agenda!

Omdat het vorig jaar zo goed bevallen is, willen we dit jaar graag weer 2 presentatoren voor de pronkzitting. Zit je in groep 5 t/m 8 en vind je het leuk om dit te doen, geef je dan op! Je mag presenteren als typetje of gewoon als je eigen ik.

Ook zijn we dit jaar weer op zoek naar 2 gastvrouwen of gastheren. Zit je in groep 5 t/m 8 en lijkt het je leuk om alle mensen te ontvangen in de zaal, meld je dan ook aan!

Wil je meer informatie of wil je je hiervoor opgeven? Dit kan door het sturen van een mailtje naar jeugdpronkzitting@hotmail.com. Je mag je natuurlijk ook als koppel opgeven!

Hiernaast zijn we natuurlijk ook op zoek naar enthousiaste deelnemers… Een liedje, een dansje, een leuke buut of sketch: alles mag! Wil je mee doen, maar weet je niet zo goed wat je wilt doen? We hebben, indien nodig, begeleiding bij het maken van de optredens, zodat je goed op gang gebracht kan worden.

Aanmelden als deelnemer kan tot en met 10 januari 2020 via ons mailadres jeugdpronkzitting@hotmail.com.

Wij hopen op veel enthousiaste reacties!

Alvast bedankt namens de jeugdpronkzittingscommissie.

Aanmelden Jeugdpronkzitting