We kunnen gerust zeggen dat Wanroij en Landhorst barsten van het talent. Het mooie hiervan is dat ze dit allemaal in de jeugdpronkzitting hebben laten zien. Het was een zeer divers en boordevol programma. De zaal zat vol en de jeugd was er klaar voor.

Bij binnenkomst werd er eerst een volledige ‘poetsinspectie’ gedaan. Pas dan kon de show verder

gaan. “Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!” geldt voor de hele zaal. Voordat je woensdag je kliko aan de weg zet, check dan nog even of er geen kliklojo in zit… En dat vissen door middel van scheten met ons praten dat weten we nu ook. Gedanst werd er volop door diverse streetdance groepen, zussen en dansmariekes. En de volle lengte van de zaal werd gebruikt van LINKS naar RECHTS.

Unne buut mit een skon verhaal. En waren de lachspieren nog niet genoeg getraind dan waren er mupkes genoeg. Als de tranen van het lachen waren opgedroogd dan waren ze al weer nat van een spetterend bad. Dat je met kratten muziek en dans kan maken dat hebben we ook gezien.

Let volgende keer op beroemde talenten die je in een speciale auto tegenkomt. Ouw gerei werd van de vloer geveegd om met jong talent verder te gaan en dit hebben dan ook 2 talentvolle vloggers gedaan.

Wauw wat een fantastische middag is dit geweest. Dit beloofd dat er met de carnaval kan worden verder gefeest. Nieuwsgierig naar foto’s;  www.paddenriek.nl

Bedankt voor de opkomst in grote getale! Alaaf!

Namens de jeugdpronkzittingscommissie.

Terugblik Jeugdpronkzitting 2019