DJ BLIJWIN KOMT NAAR HET PEUTER & KLEUTERBAL EN JEUGDBAL OP CARNAVALSMAANDAG!

Jeugdpadden en Jeugdpaddinnen,

Voor het jaarlijkse Peuter & Kleuterbal en Jeugdbal op carnavalsmaandag hebben we DJ Blijwin weten te boeken om dit carnavalsfeest met ons te vieren. Een disco van DJ Blijwin is niet zomaar een feestje… Hij verzorgt al jaren de leukste kinderdisco’s in Nederland! Een kinderdisco van DJ Blijwin is een combinatie van spelletjes, battles en leuke dansjes. Én hij neemt een fotobooth mee zodat je ook nog een leuke foto als herinnering mee naar huis kunt nemen.  Dit wil je niet missen! Dus neem je papa en mama, opa en oma of wie je ook maar wil mee naar ’t Wapen van Wanroij op carnavalsmaandag 4 maart 2019 en kom dit samen met ons vieren!

Het feest voor de allerkleinste, de peuters en kleuters, begint om 11.11 en duurt tot 13.11. Het feest voor de kinderen vanaf groep 3 tot en met groep 8 begint om 13.11 en duurt tot 15.11 uur.

Tijdens deze activiteiten is natuurlijk ook deurwacht nodig. Mocht je daarbij een half uur willen ondersteunen, graag een mailtje naar Daniëlle Arts: edwin.daniëlle.arts@gmail.com. Geef daarbij aan of je wil ondersteunen tijdens het peuter- en kleuterbal of tijdens het jeugdbal en welke tijd je voorkeur heeft. Alvast bedankt voor jullie hulp.

Tot dan! Alaaf!

Peuter-, Kleuter- en Jeugdbal