Hallo Jeugdpadden en –paddinnen & Peelleuterkes en Peelleuterinnekes,

Dit jaar gaat de jeugdoptocht voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 weer op carnavalsdinsdag 5 maart 2019 door de straten van Wanroij. De optocht is gezien het tijdstip geen lichtjesoptocht maar een ‘gewone’ optocht.

De jeugdoptocht begint om 13.30 uur (let op de aanvangstijd is vervroegd van 15.00 naar 13.30 uur!) en we verzamelen om 13.00 uur op het kerkplein. Je kunt je opgeven via het contactformulier op www.paddenriek.nl of via een e-mail aan jeugdoptocht@paddenriek.nl. Denk bij het inschrijven aan het vermelden van je groep, aantal kinderen, de categorie (wagen, (kleine) loopgroep, duo of enkeling), het thema en de naam en het e-mailadres van de contactpersoon. Je ontvangt een bevestiging van je opgave. Meer informatie en het reglement vind je op www.paddenriek.nl!

Wij doen bij deze nog graag de volgende oproepen:

  • Wij zijn op zoek naar een aantal begeleiders die mee willen lopen tussen de groepen (dus naast de ouders die zelf mee lopen met een groep).
  • We zoeken deurwachten na afloop van de optocht in het Wapen van Wanroij, zodat er toezicht is bij de deur. Dit betreft een half uurtje deurwacht met 2 personen:

Deurwacht: 15.00-15.30 uur

Deurwacht: 15.30-16.00 uur

Deurwacht: 16.00-16.30 uur

Deurwacht: 16.30-17.00 uur

Deurwacht: 17.00-17.30 uur

Deurwacht: 17.30-18.00 uur

Graag aanmelden als begeleider of deurwacht (met voorkeur deurwachttijd) via jeugdoptocht@paddenriek.nl, waarvoor veel dank! Je ontvangt hiervan nog een bevestiging.

Wij hopen op veel inschrijvingen met mooie creaties en leuke thema’s zodat we ook dit jaar weer van een bonte, flitsende jeugdoptocht kunnen genieten.

Alvast bedankt namens de jeugdoptochtcarnavals-commissie!

Jeugdoptocht C.V. ‘Het Paddenriek’ en ‘De Peelleuters’