Padden en Paddinnen,

Daar waar alle artiesten wat zenuwachtig beginnen te worden en nog flink aan het repeteren zijn om er een geweldige avond van te maken, komen de avonden steeds dichterbij en informeren wij u graag nog over een aantal zaken. Wij vinden het geweldig dat we zoveel mensen mogen verwelkomen op zaterdag 2, vrijdag 8 en zaterdag 9 februari.

Houdt er rekening mee dat de deuren om 19.00 uur open gaan en om 19.30 uur sluiten bij aanvang van het programma. Bij binnenkomst zult u begeleid worden naar uw plaats in de zaal. Houdt uw kaartje bij de hand voor uw stoelnummer, zodat iedereen tijdig op zijn/haar plek in de zaal zit. Indien u later bent en het programma al gestart is, kunt u alleen tussen de optredens door plaatsnemen in de zaal op aanwijzing van de organisatie. Zorg er dus voor dat u op tijd bent om plaats te nemen.

Alvast bedankt namens de artiesten en de organisatie. Onder muzikale begeleiding van De Roetetoeters en uiteraard ook met optredens van de dansmariekes en de dansgarde gaan we er weer geweldig mooie avonden van maken. Wij wensen de deelnemers heel veel succes en wij zien u graag op zaterdag 2, vrijdag 8 of zaterdag 9 februari in ‘Het Wapen van Wanroij’!

Informatie pronkzittingen 2019