Kaartverkoop 5 januari

De feestdagen hebben we achter de rug en dat betekent dat de pronkzittingen steeds dichterbij komen. Afgelopen zaterdag is de kaartverkoop geweest bij café ‘De Batavier’. Een zeer geslaagde avond waarbij zaterdag 9 februari volledig is uitverkocht. Voor 2 en 8 februari zijn nog in totaal ongeveer 50 kaarten beschikbaar.

Is het u nog niet gelukt om een kaartje te halen? U kunt hiervoor terecht bij  ‘Dorien Bloem en Groen’ aan De Beeten 4.  De kaarten zijn verkrijgbaar tijdens openingstijden van de winkel à € 12,- per persoon. Let op: u kunt alleen contant betalen. Ook nu kunt u maximaal 6 kaarten per persoon halen. Wilt u met uw vrienden, familie of kennissen bij elkaar zitten? Zorg dan dat u tijdig kaarten haalt, want er zijn nog maar beperkte kaarten beschikbaar verdeelt over de zaal.

Openingstijden Dorien Bloem en Groen

In verband met vakantie zijn er t/m 21 januari aangepaste openingstijden, namelijk:

Donderdag         09.00 – 12.15 uur            13.15 – 18.00 uur

Vrijdag                 09.00 – 12.15 uur            13.15 – 18.00 uur

Zaterdag             09.00 – 16.00 uur

Succesvolle kaartverkoop pronkzittingen