Prinsenreceptie zaterdag 19 januari a.s.

Aankomende zaterdag wordt aan de nieuwe hoogwaardigheidsbekleders van ‘Het Paddenriek’ een receptie aangeboden in ,’t Wapen van Wanroij.’ Om 19.30 uur wordt gestart met een officieel gedeelte, waarna vanaf 20.00 uur iedereen wordt uitgenodigd om Prins Bob d’n Urste en Prinses Yvonne, Jeugdprins Thijs d’n Urste en Jeugdprinses Jessie en Superpad Elle Lauwers te komen feliciteren. Uiteraard zullen Adjudant Udo en Jeugdvorst Sepp, Jeugdadjudante Evi en Jeugdnarrin Lara niet ontbreken. ‘De Roetetoeters’ en dansgarde zullen gedurende de avond optreden.

Vanaf ca. 21.30 uur zullen vervolgens collega-verenigingen uit de omgeving de hoogheden van ‘Het Paddenriek’ komen feliciteren, waarna er met DJ Jack tot in de kleine uurtjes nog een groot feest gebouwd zal worden.

We zien u dan ook graag aankomende zaterdag vanaf 19.30 uur in ,’t Wapen van Wanroij’.

Prinsenreceptie 19 januari 2019