Laatste kaarten pronkzittingen

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Heeft u nog geen kaartje voor de pronkzitting? U kunt hiervoor terecht bij ‘Dorien Bloem en Groen’. De kaarten zijn verkrijgbaar tijdens openingstijden van de winkel à € 12,- per persoon. U kunt hier alleen contant betalen. In verband met vakantie zijn er aangepaste openingstijden tot en met 21 januari en is de winkel alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend.

Pronkzittingsavonden

Heeft u al een kaartje weten te bemachtigen? Dan zien wij u graag op één van de pronkzittingsavonden in ‘Het Wapen van Wanroij’. Houdt u er rekening mee dat de deuren om 19.00 uur open gaan en om 19.30 uur sluiten bij aanvang van het programma. Bij binnenkomst zult u begeleid worden naar uw plaats in de zaal. Indien u later bent en het programma al gestart is, kunt u alleen tussen de optredens door plaatsnemen in de zaal op aanwijzing van de commissie. Zorg er dus voor dat u tijdig in de zaal bent om plaats te nemen.

Pronkzittingen