Padden en Paddinnen,

‘Wauw, schitterend, overweldigend, gezellig…’ dat waren zo ongeveer de woorden van Prins Bob na afloop van de receptie afgelopen zaterdag. Het was een geweldige avond die begon om 19.30 uur met de officiële aftrap door Vorst Tom, Prins Bob en Prinses Yvonne, Adjudant Udo, Superpad Elle Lauwers en de jeugd Top 5: Prins Thijs, Prinses Jessie, Vorst Sepp, Adjudant Evi en Narrin Lara. Vanaf 20.00 uur startte de receptie en wat was het druk. Een volle zaal aan familie, vrienden, collega’s, kennissen en Wanroijse mensen. Met tussendoor een mooie serenade van harmonie ‘St. Jan’ en een opdracht voor Prins Bob namens de Blaupadden. Na al dat handjes schudden stond er vanaf ongeveer 22.00 uur een mooie verrassing voor Prins Bob en Prinses Yvonne klaar. Maar liefst vijf verenigingen wilden graag met ons prinsenpaar, de carnavalsvereniging en het Wanroijse volk een mooi feestje bouwen.  ‘De Hanen’ uit Ledeacker, ‘D’n Leppenbemmel’ uit Stevensbeek, ‘De Twisse Tusstèkers’ uit Westerbeek, ‘De Spurriebuuken’ uit Oploo en natuurlijk ‘De Bellebloazers van Blubberdam’ uit Rijkevoort kwamen onze hoogheden feliciteren. Met deze clubs in de zaal was het dan ook nog lang erg gezellig.

Namens Prins Bob, Prinses Yvonne, Adjudant Udo, Superpad, jeugd Top 5 en carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ willen wij iedereen bedanken voor de komst en het mooie feest. We kunnen niets anders zeggen dan dat het een zeer geslaagde avond was en iedereen genoten heeft!

Prinsenreceptie 19 januari jl.