Hallo jeugdpadden en –paddinnen & Peelleuterkes en Peelleuterinnekes,

Zondag 3 februari 2019 mag er weer volop gepronkt worden door de jeugd van Wanroij en Landhorst op de jeugdpronkzitting. De 1e aanmeldingen druppelen binnen, maar we zijn op zoek naar nog meer enthousiaste deelnemers! Wil je meedoen? Geef je dan snel op!!

Wil je wel meedoen maar weet je niet zo goed wat je wilt doen? Wij hebben ideeën klaar liggen waar je zo mee aan de slag kan. Wil je hier meer informatie over of wil je je opgeven als deelnemer? Stuur dan een mailtje naar jeugdpronkzitting@hotmail.com.

Oproep deurwachten

Wij vinden het fijn om op deze middag ouders bij de deur te hebben staan, zodat er wordt gezorgd dat kinderen (tot het voortgezet onderwijs) binnen blijven en iedereen ongestoord kan genieten van de middag. Deze taak wordt opgesplitst zodat we met uiteindelijk 6 ouders, elk een half uurtje, mooi deze taak dicht hebben.

Wil jij er een half uurtje staan mail dan naar: jeugdpronkzitting@hotmail.com

(Heb je een voorkeur in tijd, vermeld dit dan in je mailtje.)

14.00 – 14.30                    15.30 – 16.00

14.30 – 15.00                    16.00 – 16.30

15.00 – 15.30                    16.30 – 17.00

Alvast bedankt namens de jeugdpronkzittingscommissie!

Oproep deelnemers jeugdpronkzitting 2019