Pronkzittingen 2019
Beste Padden en Paddinnen, het is alweer bijna kerst en de jaarwisseling staat ook voor de deur. Daarmee komen de pronkzittingen steeds dichterbij. De voorbereidingen zijn in volle gang en de artiesten zijn flink aan het oefenen.

De kaartverkoop komt er aan en mocht het u ontgaan zijn, deze vindt plaats op zaterdag 5 januari 2019 in café ‘De Batavier’. De deuren zijn om 19.00 uur geopend en de kaartverkoop start om 20.00 uur en zal duren tot 22.00 uur. Op deze avond betaald u € 10,- per kaartje en kunt u een maximum van 6 kaarten per persoon kopen. Na afloop zijn de kaarten alleen nog verkrijgbaar bij ‘Dorien Bloem en Groen’ à € 12,- per persoon, tijdens openingstijden aan De Beeten 4.

Hieronder vindt u de plattegrond van de zaal zodat u alvast een blik kunt werpen op de plek waar u in de zaal zou willen zitten. Vanwege de verkoop op stoelnummer zijn er geen garanties dat de stoelen die u wenst nog beschikbaar zijn. Hierin geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Met het publiceren van de plattegrond hopen we zo toch enigszins de vaart erin te houden tijdens de verkoop van de kaarten.

De eerste deelnemers presenteren zich ook graag aan u als bezoeker! Houdt social media in de gaten, want ze hebben er veel tijd en energie ingestoken… U komt toch ook?

Zaalindeling en kaartverkoop pronkzittingen 2019