Padden en Paddinnen en Jeugdpadd(inn)en,

Carnaval komt er weer aan en dat betekent dat er ook dit jaar weer volop gepronkt mag worden door de jeugd van Wanroij en Landhorst op de jeugdpronkzitting. Noteer zondag 3 februari 2019 dus maar alvast in de agenda, want dat mag je natuurlijk niet missen!

Wil jij deelnemen? Of twijfel je nog?

De jeugdpronkzitting kan natuurlijk niet doorgaan zonder enthousiaste deelnemers. Wil jij deelnemen? Geef je dan snel op! En weet je nog niet zo goed wat je wilt doen? De jeugdpronkzittingscommissie begeleidt je graag bij het maken van een mooi optreden. Aanmelden kan tot en met woensdag 9 januari via het mailadres: jeugdpronkzitting@hotmail.com

Organisatie jeugdpronkzitting

Om de middag een groot succes te laten worden, zijn we nog op zoek naar enthousiaste jongelingen. Zit jij in groep 5 t/m 8 en zou je het leuk vinden om de boel aan elkaar te praten, als typetje of als jezelf? Wij zijn nog op zoek naar twee presentatoren die de middag compleet maken.

Vind jij het leuk om mensen te ontvangen in de zaal en zit jij in groep 1 t/m 4? Er is ruimte voor twee gastheren- of vrouwen om mensen op een leuke manier te ontvangen. Je mag je natuurlijk ook als koppel opgeven voor één van beide taken!

Wil jij hier meer informatie over of wil je je opgeven als deelnemer of organisatie? Stuur dan een mailtje naar jeugdpronkzitting@hotmail.com.

Jeugdpronkzitting 2019