Allereerst wensen wij alle Padden en Paddinnen een gelukkig, gezond en carnavalesk 2024! Wij hopen dat iedereen de feestdagen gezond en feestelijk door is gekomen.

Over een paar dagen staat de kaartverkoop voor de deur voor de pronkzittingen. De kaartverkoop zal zijn op zaterdag 6 januari 2024 bij ‘Café De Batavier’. De deuren zullen om 19.00 uur open gaan en de kaartverkoop start ook direct om 19.00 uur. Op deze avond betaalt u €12,50 per kaartje en kunt u een maximum van 6 kaarten per persoon kopen. Wilt u meer kaarten? Kom dan met meerdere personen tegelijk!

Ook dit jaar is de kaartverkoop weer op stoelnummer. De ingang van de kaartverkoop bevindt zich aan de kant van de serre bij ‘De Batavier’. Tijdens de kaartverkoop kunt u zowel contant als per QR-code betalen. De plattegrond van de zaal treft u onderaan dit bericht aan. Zo kunt u alvast bekijken waar u graag zou willen zitten. Dit is voor alle drie de avonden hetzelfde. Hierin geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Weet u nog wanneer de pronkzittingen zijn? Het gaat om: zaterdag 20, vrijdag 26 en zaterdag 27 januari. De zaal opent iedere avond om 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. Zorgt dat u op tijd bent voor bijvoorbeeld de garderobe, ondanks het stoelnummer, zo kan het programma mooi op tijd starten!

Voor kerst hebben we een aantal artiesten aan u voorgesteld. Al nieuwsgierig geworden? Naast eerder genoemde artiesten hebben we ook een buut van ‘De Paashaas’. Dit wil je toch niet missen? Maar ook een tweetal, of moeten we zeggen drietal, verrassingsacts. Deze blijven toch écht geheim tot zaterdag 20 januari.

Zet de datum voor de kaartverkoop en de pronkzittingen dus alvast in de agenda. Wij zien u graag op zaterdag 6 januari voor de kaartverkoop en natuurlijk op zaterdag 20, vrijdag 26 of zaterdag 27 januari voor een prachtige avond!

Kunt u onverhoopt op zaterdag 6 januari geen kaartje kopen? Vanaf dinsdag 9 januari zijn resterende kaarten verkrijgbaar, gedurende openingstijden, bij Tuincentrum Van de Hulsbeek. Hier kunt u alleen contant, bij voorkeur gepast, betalen en bent u afhankelijk van de nog beschikbare kaarten.

Alaaf!

Namens de Pronkzittingscommissie

Pronkzittingen 2024