Padden en Paddinnen,

De kerstdagen staan voor de deur en daarmee ook 2024 en dus de kaartverkoop van de pronkzittingen. De kaartverkoop zal zijn op zaterdag 6 januari 2024 bij ‘Café De Batavier’. De deuren zullen om 19.00 uur open gaan en de kaartverkoop start ook direct om 19.00 uur. Op deze avond betaalt u €12,50 per kaartje en kunt u een maximum van 6 kaarten per persoon kopen. Wilt u meer kaarten? Kom dan met meerdere personen tegelijk!

Ook dit jaar is de kaartverkoop weer op stoelnummer. Hierin geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De ingang van de kaartverkoop bevindt zich aan de kant van de serre bij ‘De Batavier’. Tijdens de kaartverkoop kunt u zowel contant als per QR-code betalen. 

De data voor de pronkzittingen zijn: zaterdag 20, vrijdag 26 en zaterdag 27 januari. De zaal opent iedere avond om 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. Zorgt dat u op tijd bent voor bijvoorbeeld de garderobe, ondanks het stoelnummer, zo kan het programma mooi op tijd starten!

Al nieuwsgierig wie er allemaal mee gaan doen? Koop een kaartje en kom naar één van de pronkzittingen, want het belooft weer een mooi programma te worden.

Toch willen wij alvast een tipje van de sluier geven. Want we kunnen al iets vertellen over de eerste artiesten. Wat denk je van een buut van “onze” Sjaak’, wederom een kijkje in de kantine van ,‘t Vijft of  The Magic 6die graag hun magische stuk nog even geheim houden. Nieuwsgierig naar een nieuw duo in Wanroij? Dan mag je ‘De geslaagde mannen niet missen! Bekend en befaamd in ‘t Paddenriek en nu als duo bij de Pronkzittingen.

Dit wilt u niet missen! Hou de berichten in de gaten voor de volgende artiesten.

Zet de datum voor de kaartverkoop en de pronkzittingen dus alvast in de agenda. Wij zien u graag op zaterdag 6 januari en natuurlijk op zaterdag 20, vrijdag 26 of zaterdag 27 januari!

Kunt u onverhoopt op zaterdag 6 januari geen kaartje kopen? Vanaf dinsdag 9 januari zijn resterende kaarten  verkrijgbaar, gedurende openingstijden, bij Tuincentrum Van de Hulsbeek. Hier kunt u alleen contant, bij voorkeur gepast, betalen en bent u afhankelijk van de nog beschikbare kaarten.

Alaaf!

Namens de Pronkzittingscommissie

Pronkzittingen 2024: kaartverkoop en voorstellen eerste artiesten