Met trots presenteert carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ deze week de 62e editie van haar joarblad: de Paddenkrant. Na een periode van corona en afwezigheid dit jaar weer een volwaardige Paddenkrant!

Op zaterdag 11 februari komen de jeugdraad, Vorst Ashkan, Nar Brent, Adjudante Eefke en natuurlijk Jeugdprins Jordy d’n Urste en zijn Prinses Anouk vanaf 14.00 uur bij u langs om samen met Prins Maurice d’n Urste, Prinses Moniek en vrijwilligers van de carnavalsvereniging de krant aan te bieden.

Dit zeer informatieve, interessante, humoristische, fleurige en goed verzorgd joarblad van ‘Het Paddenriek’ wordt huis aan huis aangeboden. De Paddenkrant is gratis, uiteraard is een vrijwillige bijdrage van harte welkom welke geheel ten goede komt aan het (jeugd-)carnaval. Onder andere voor prijzen voor de jeugdoptocht, kleding voor de jeugdraad en dergelijke.

Wij wensen u alvast veel leesplezier en we zien u graag zaterdag 11 februari.

‘Het Paddenriek’ presenteert 62ste Paddenkrant