Beste ouders,

Carnaval moet een gezellig, maar ook  een veilig feest zijn voor onze kinderen. Daarom zoeken wij ouders die gedurende de carnavalsactiviteiten in ‘Het Wapen’ een half uurtje bij de deur willen staan om te voorkomen dat kinderen zonder ouders naar buiten lopen. Met alle risico’s van dien.  Wij zoeken mensen voor zondagmiddag vanaf 17.00 uur en voor maandag tussen 12.00 uur en 16.30 uur.

Wij gaan ervan uit dat ouders hun verantwoordelijk nemen en zich aanmelding voor 30 minuten deurwacht. Als er onvoldoende aanmeldingen zijn, dan is er geen deurwacht. Als carnavalsvereniging zijn wij dan ook niet verantwoordelijk te stellen voor eventuele ongelukken die dan zouden gebeuren. U kunt zich aanmelden via secretariaat@paddenriek.nl. Graag uw naam en email vermelden, zodat wij u kunnen berichten wanneer u bent ingepland. Wij rekenen op uw medewerking. 

Bestuur en vrijwilligers CV Het Paddenriek 

Deurwacht tijdens carnaval jeugdactiviteiten in ‘Het Paddenriek’