Padden en Paddinnen,

Prins Maurice d’n Urste en Prinses Moniek hebben de Padden en Paddinnen alweer uit hun winterslaap gehaald. Dat betekent dat de deelnemers van de pronkzittingen alweer flink in de weer zijn om iets moois neer te gaan zetten. We kunnen u zeggen, het worden weer mooie avonden met een mooi programma! Natuurlijk wordt de avond muzikaal ondersteund door de Roetetoeters. Later wellicht wat tipjes van de sluier…

Heeft u de data al in de agenda staan? Zaterdag 28 januari, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari 2023.

U bent er bij toch? De kaartverkoop is ook dit jaar weer bij ‘Café De Batavier’. De deuren zullen zaterdag 14 januari om 19.00 uur open gaan en de kaartverkoop start om 19.30 uur. Wij zien u dan toch?

Alaaf!

Namens de Pronkzittingscommissie.

Komt dat zien! De pronkzittingen 2023 in ‘Het paddenriek’!