Hallo Peelleutertjes, Peelleuterinnetjes en jeugdpadden en –paddinnen,

Carnaval komt er weer aan en dat betekent dat er eindelijk weer volop gepronkt mag worden door de jeugd van Landhorst en Wanroij op de jeugdpronkzitting. Hou daarom zondag 5 februari alvast vrij in de agenda!

Omdat het de afgelopen edities zo goed bevallen is, willen we dit jaar graag weer 2 presentatoren voor de pronkzitting. Vind je dit leuk om te doen en zit je minimaal in groep 5 en ben je maximaal 16 jaar? Geef je dan op! Je mag presenteren als typetje of gewoon als je eigen ik.

Ook zijn we dit jaar weer op zoek naar 2 gastvrouwen en/of gastheren. Zit je in groep 5 t/m 8 en lijkt het je leuk om alle mensen te ontvangen in de zaal, meld je dan ook aan!

Wil je meer informatie of wil je je hiervoor opgeven? Dit kan door het sturen van een mailtje naar jeugdpronkzitting@hotmail.com. Je mag je voor het presenteren ook als koppel opgeven.

Daarnaast zijn we natúúrlijk ook op zoek naar enthousiaste deelnemers! Iedereen vanaf de basisschool t/m de leeftijd van 16 jaar mag meedoen. Je mag alleen meedoen, als duo, of met een groepje. Denk vooral niet te moeilijk. Bijvoorbeeld een liedje, een dansje, een leuke buut of sketch. Een mini-moppentrommel, of misschien heb je jouw huisdier wel leuke trucjes geleerd? Alles mag! Wil je meedoen, maar weet je niet zo goed wat je wilt doen? We hebben, indien nodig, begeleiding bij het bedenken van de optredens, zodat je goed op gang gebracht kan worden.

Aanmelden als deelnemer kan tot en met 18 januari 2023 via ons mailadres jeugdpronkzitting@hotmail.com.

Wij hopen op veel enthousiaste reacties, zodat we eindelijk weer een mooie jeugdpronkzitting krijgen voor iedereen uit Landhorst en Wanroij!

Alaaf!

Alvast bedankt namens de jeugdpronkzittingscommissie.

Jeugdpronkzitting 2023: ‘C.V. De Peelleuters’ en ‘Het Paddenriek’