Padden en Paddinnen,

We kunnen terugkijken op een geweldige start van het carnavalsseizoen met een knallend prinsenbal als eerste activiteit. We zijn begonnen! En wel met Prins Maurice d’n Urste en Prinses Moniek!

Na een ruim jaar geheimhouding hebben zij zichzelf gepresenteerd en kijken ze uit naar het gehele seizoen. Aankomende zaterdag 26 november wordt aan de nieuwe hoogwaardigheidsbekleders van ‘Het Paddenriek’ een receptie aangeboden in ,’t Wapen van Wanroij.’

Om 19.30 uur wordt gestart met een officieel gedeelte, waarna vanaf 20.00 uur iedereen wordt uitgenodigd om Prins Maurice d’n Urste en Prinses Moniek, Jeugdprins Jordy d’n Urste en Jeugdprinses Anouk en Superpad Toon Meijer te komen feliciteren. Uiteraard zullen Vorst Ashkan, Adjudante Eefke en Nar Brent niet ontbreken. ‘De Roetetoeters’ verzorgen de muzikale noot deze avond.

Later tijdens de receptie zullen vervolgens collega-verenigingen uit de omgeving de hoogheden van ‘Het Paddenriek’ komen feliciteren, waarna er met DJ Flow tot in de kleine uurtjes nog een groot feest gebouwd zal worden.

U bent van harte uitgenodigd, we zien u dan ook graag aankomende zaterdag vanaf 19.30 uur in ,’t Wapen van Wanroij’.

Alaaf!

Receptiekaart
Informatie prinsenreceptie zaterdag 26 november