Padden en Paddinnen,

De winterslaap van het Paddenriek zit er al weer bijna op. En wat een lange winterslaap is het geweest, zeker voor de pronkzittingen. De laatste pronkzitting was in 2020. Veel te lang geleden, toch? Vol goede moed starten we om in 2023 weer iets moois te mogen organiseren. Als Pronkzittingscommissie staan we weer in de startblokken.

Heb je de laatste keren ook zo genoten van de pronkzittingen? Lijkt het je leuk om mee te doen als deelnemer? Of wéér mee te doen als deelnemer? Meld jezelf aan!
Uiteraard denken wij met je mee. Heb je nog geen stuk of weet je niet waar je moet beginnen? De commissie helpt jou als individu of groep graag mee.

Opgeven of meer informatie verkrijgen kan via het mailadres van de commissie pronkzitting@paddenriek.nl. Graag ontvangen wij een mail met daarin:

  • Wie je bent of wie jullie zijn;
  • Wat je wilt doen (buut, dans, act etc.);
  • Met hoeveel personen je bent;
  • En natuurlijk hoe we met je in contact kunnen komen (graag telefoon en mail).

Of je nou alleen, met vrienden, familie, sportvrienden, collega’s etc. mee wilt doen, het kan allemaal! Wij hopen er weer een geslaagd jaar van te gaan maken na een paar jaar afwezigheid en daar hebben wij jou voor nodig.

Oh ja en de pronkzittingsdata zijn natuurlijk niet onbelangrijk, dus noteer in je agenda: zaterdag 28 januari, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari 2023.

Namens de Pronkzittingscommissie,
Angelique Hendriks
Bianca Lodewijks
Udo van der Zanden
Yvonne Weren

SCHITTEREN OP HET PODIUM IETS VOOR JOU? DE PRONKZITTINGSCOMMISSIE IS OP ZOEK NAAR JOU!