Hallo jeugdpadden en-paddinnen en ouders,

Komend carnavalsseizoen hopen we allemaal weer in de polonaise te lopen en feest te vieren. Want wat zijn we hier allemaal weer aan toe…
Om dit te kunnen doen, hebben we organisatietalent nodig!
Wat zoeken we om voor de jeugdpadden en -paddinnen carnavalsactiviteiten te kunnen organiseren?

Vrijwilligers voor jeugdactiviteiten

Hierbij gaat het over de begeleiding van de jeugdraad of de jeugdtop 5, de organisatie van de jeugdoptocht, de jeugdbals, of de jeugdpronkzitting.
We werken in commissies, zodat je precies weet wat je mag doen en hoeveel tijd dit kost.

Het is belangrijk dat het organisatietalent in het Paddenriek opstaat om het jeugdcarnaval in leven te houden. Wij roepen dan ook nadrukkelijk alle ouders van groep 1 tot en met 8 op, om zich in de periode oktober tot en met januari, 1 tot 1,5 uur in de week zich in te zetten voor de jeugdcarnaval. Onvoldoende ouders betekent simpelweg geen jeugdcarnaval. Zonde, toch?

Algemeen aanmelden kan bij Gitte Jakobs via secretariaat@paddenriek.nl. Wil je graag wat meer weten over één van de verschillende commissies en activiteiten? Of heb je andere vragen? Bel naar het bestuur (Hanneke: 06-12526170).

Op 5 oktober 2022 om 19.30 uur is er een informatieavond voor ouders en kinderen van groep 7 en 8, waarin we aangeven wat we komend seizoen gaan doen. U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren. Het bestuur van Het Paddenriek en de jeugdcommissie is dan aanwezig zodat je in een persoonlijk gesprek alle vragen kunt stellen en jezelf kunt aanmelden.

Wat is nou mooier dan de kinderen in het Paddenriek te zien feesten?

Iedere commissie heeft enkele keren in het seizoen een vergadering om de activiteit te organiseren en vanuit daar lever jij je bijdrage om iets moois neer te zetten. We starten ieder carnavalsseizoen met een jaarvergadering, sluiten het seizoen af met een vergadering en natuurlijk ben je welkom op het feest dat de vereniging voor alle vrijwilligers organiseert.

Wij hopen dat je binnenkort deel uitmaakt van één van deze ontzettend leuke en gezellige commissies om het jeugdcarnaval in stand te houden!

Bestuur Carnavalsvereniging Het Paddenriek

Organisatietalent jeugdcarnaval gezocht!