Grote Paddenriek Carnataine Bingoquiz verplaatst naar zondag 14 februari a.s.

Carnaval is het feest van samen schik hebben. De aangescherpte coronamaatregelen bieden helaas niet de ruimte om met twee stellen bij elkaar te komen. Ook kan de quiz onder de huidige omstandigheden niet live gepresenteerd worden.

Vandaar dat we als carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ hebben besloten om de bingoquiz te verplaatsen naar zondag 14 februari a.s. mits de maatregelen dan weer wat versoepeld zullen zijn. Aanvang van de livestream is 14.00 uur en om 14.30 uur zal de eerste quizronde starten.

Inschrijven verlengd tot en met 6 februari.

De inschrijvingen voor de ‘Grote Paddenriek Carnataine Bingoquiz’ stromen inmiddels binnen. Wil je je nog inschrijven? Dan kan dit tot en met 6 februari a.s. door een e-mail te sturen naar quiz@paddenriek.nl. Alle informatie over de quiz vind je op www.carnataine.nl (verderop op deze website!)

Update: ‘Grote Paddenriek Carnataine Bingoquiz’ wordt verplaatst!