Jeugdpadden en Jeugdpaddinnen,

Ook wij van ’t Paddenriek kunnen carnaval 2020-2021 niet helemaal voorbij laten gaan. Wij zijn uitgenodigd door de Klotstèkers uit Wilbertoord om aan de actie #krijtjewijk mee te doen. Dit leek ons een leuk idee!

Krijtjewijk is een leuke activiteit die kinderen (en oudere kunstenaars) op hun eigen stoep of inrit uit kunnen voeren. Volledig in de “blijf thuis” modus die de regering van ons verwacht.

Bij Krijtjewijk maak je met stoepkrijt een zo mooi mogelijke tekening in aanloop tot de carnaval. Het doel van de actie is het opfleuren van wijken, dorpen en steden, dus ook in ‘t Paddenriek! We hopen dat de tekeningen vanaf 1 februari op de stoepen en inritten gaan verschijnen. Ook wij als C.V. ‘t Paddenriek doen mee met de actie #krijtjewijk.

Stuur je foto met vermelding van je naam / namen uiterlijk vrijdag 12 februari naar jeugd@paddenriek.nl, zodat wij kunnen zorgen dat ze op de site https://krijtjewijk.nl/wanroij komen te staan. Voor de 3 mooiste, leukste, origineelste hebben een klein prijsje.

Plaats je jouw foto’s op social media? Gebruik dan naast de hashtag #krijtjewijk ook #paddenriek zodat iedereen in Wanroij jouw mooie afbeelding kan zien!’

Maak ons dorp mooi! Heel veel plezier met deze kleurrijke actie!

Krijtjewijk in ‘Het Paddenriek’!