OPTOCHT CARNAVALSVERENIGING ‘HET PADDENRIEK’ WANROIJ EN ‘DE PEELLEUTERS’ LANDHORST

Aanstaande zondag 23 februari is het weer zover, de jaarlijkse optocht van de carnaval. Er zal weer een bonte stoet van wagens, groepen, paren en enkelingen door het “Paddenriek” trekken. De optocht zal beginnen om 14.30 uur.  De route is als volgt : Hoevensestraat, Dorpsstraat, Lindenlaan, Hapseweg, Dorpsstraat, Schoolstraat, Lepelstraat, Herselstraat, Risterstraat, Egstraat, Groenhoeven, Ploegweg, Zichtstraat en de Lepelstraat. Vraag vanuit de vereniging is dan ook om de route zoveel mogelijk autovrij te houden. Dit i.v.m. het manoeuvreren van de wagens. Ook zou het leuk zijn voor de deelnemers als de straten waardoor de route langstrekt versierd zouden zijn.

De wagens zullen zich dit jaar weer enkel en alleen opstellen in de Hoevensestraat. Alle groepen, paren en enkelingen zullen zich opstellen op het Giessenplein.

ROUTE JEUGDOPTOCHT ‘HET PADDENRIEK’

Dit jaar gaat de jeugdoptocht voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 weer op carnavalsdinsdag 25 februari door de straten van Wanroij. De jeugdoptocht begint om 14.00 uur en we verzamelen om 13.30 uur op het Kerkplein. De route is als volgt: Kerkplein, Zichtstraat, Ploegweg, Groenhoeven, Egstraat, Risterstraat, Herselstraat, Knappert, Schoolstraat, Lepelstraat, om vervolgens te eindigen bij ,’t Wapen van Wanroij’. Meer informatie en het reglement vind je op www.paddenriek.nl.

Route optocht & route jeugdoptocht