Voor het jaarlijkse Peuter & Kleuterbal en Jeugdbal op carnavalsmaandag hebben we dit jaar DJ Sander weten te boeken om dit carnavalsfeest met ons te vieren. Dat wordt gezellig! Ook hebben we dit jaar weer een fotobooth zodat je een leuke foto als herinnering mee naar huis kunt nemen waar je alleen op staat of natuurlijk samen met je vrienden of vriendinnen. We gaan er net zoals vorig jaar weer een groot feest van maken! Dit wil je niet missen! Dus neem je papa en mama, opa en oma of wie je ook maar wil, mee naar ’t Wapen van Wanroij op carnavalsmaandag 24 februari 2020 en kom dit samen met ons vieren!

Het feest voor de allerkleinste, de peuters en kleuters begint om 12.11 uur en duurt tot 14.11 uur.

Het feest voor de kinderen vanaf groep 3 tot en met groep 8 begint om 14.11 uur en duurt tot 16.11 uur.

Tot dan! Alaaf!

DJ Sander komt naar het Peuter & Kleuterbal en Jeugdbal op carnavalsmaandag!