Het schema voor deurwacht tijdens de carnavalsdagen is nog niet rond. We zijn voornamelijk nog op zoek naar deurwachten op maandag tijdens het Peuter- Kleuter & Jeugdbal en op dinsdag na de optocht en voor de begeleiding tijdens de optocht. 

Mocht je je nog niet hebben opgegeven… Het kan nog!

Het gaat om de volgende tijden:

  • Zondag tussen 15.30 uur tot 18.00 uur
  • Maandag tussen 12.00 uur en 16.30 uur
  • Dinsdag tussen 14.00 uur en 15.00 uur (begeleiden tijdens de optocht)
  • Dinsdag tussen 15.00 uur en 18.00 uur (deurwacht)

We hebben tijdens deze dagen zo’n 40 mensen nodig om de carnaval voor onze jeugdpadden en -paddinnen geslaagd te maken. We hopen dat alle ouders zich één keer opgeven, zodat iedereen op een leuke manier carnaval kan vieren. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar Hanneke van Dommelen: hannekevandommelen82@gmail.com.

Bedankt namens de jeugdcommissies van ’t Paddenriek.

Hulp deurwacht tijdens carnaval jeugdactiviteiten in ‘Het Paddenriek’ – We zijn nog op zoek!