Met trots presenteert carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ deze week de 60e editie van haar joarblad: de Paddenkrant.

Op zaterdag 15 februari komen de jeugdraad, Vorst Jayden, Nar Teun, Adjudante Lonne en natuurlijk Jeugdprins Mark d’n Urste en zijn Prinses Elke vanaf 10.00 uur bij u langs om samen met Prins Rob d’n Urste, Prinses Janne en vrijwilligers van de carnavalsvereniging de krant aan te bieden.

Dit zeer informatieve, interessante, humoristische, fleurige en goed verzorgd joarblad van ‘Het Paddenriek’ wordt huis aan huis aangeboden. De Paddenkrant is gratis, uiteraard is een vrijwillige bijdrage van harte welkom welke geheel ten goede komt aan het jeugdcarnaval. Onder andere voor prijzen voor de jeugdoptocht, kleding voor de jeugdraad en dergelijke.

Ook zullen deze dag de vlaggen van ‘Het Paddenriek’ worden bezorgd welke eerder door u zijn besteld. De kosten hiervan bedragen € 17,50 per vlag welke u bij het bezorgen enkel contant kunt voldoen.

Wij wensen u alvast veel leesplezier en we zien u graag zaterdag 15 februari.

‘Het Paddenriek’ presenteert zestigste Paddenkrant!