Beste inwoners van Wanroij,

Bijna is het zover, nog een kleine twee weken en dan start het nieuwe Carnavalsseizoen in ’t Paddenriek, seizoen 2019 – 2020. Voor jong en oud doen we als carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ ons uiterste best om er weer een geweldig feest van te maken. Dat al deze activiteiten door de vereniging bekostigd moeten worden, zal u niet verbazen.

Aankomende zaterdag 2 november komen (jeugd)leden en vrijwilligers van carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ tussen 13.00 en 15.00 uur bij u langs voor de Donateursactie. Onder het motto “Welke mins wurdt prins?” kunt u door het kopen van een donateurskaart à € 5,- per stuk een gokje wagen wie van de 11 kandidaatprinsen(paren) ons voor zal gaan in het komende carnavalsseizoen. Hiermee steunt u onze vereniging en daarmee al onze (jeugd)activiteiten. Natuurlijk valt er ook een leuke prijs te winnen. Heeft u meer dan één kandidaatprins in het vizier? Voor € 6,- koopt u twee loten en voor € 7,- kunt u zelfs drie keer raden.

Als carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ willen we u bij voorbaat hartelijk danken voor uw bijdrage. Nog steeds geldt dat onze financiële middelen alleen maar besteed worden aan materiaal en onkostenvergoedingen, ons pilsje betalen we uit eigen portemonnee.

Wij treffen u graag zaterdag 2 november!

Donateursactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.