De ‘Paddenriek Top 11’

Wie zou een goede kanshebber zijn en kan de Padden en Paddinnen tijdens het carnavalsseizoen 2019-2020 voorop gaan? De eerste meningen zijn gepeild en aan de hand hiervan presenteren we u dan ook met trots de eerste ‘Paddenriek Top 11’ van dit seizoen.

Emiel & Lara staan met stip op 1. Dat moet ook wel want Franskes Bende is al aan het warmdraaien. Maar let op, want Hein & Marieke azen op die eerste plek vanaf plek 2, op de voet(bal) gevolgd door Giel & Maud. Of komt de Prins niet uit de selectiemaar van nummer 4: Maurice van der Zanden? Antwan & Monique houden het hoofd koel op plek 5. Uit betrouwbare bronnen weten we dat Antwan al oefent in de tenniskantine. Voor Leo & Ellen kan het nog alle kanten op, ze staan precies in het midden. Zou het dan toch een keer gaan gebeuren in deze vriendengroep? Is plek 7 het geluksgetal voor Johan & Bettine? Of worden ze nog ingehaald door Koen & Jolanda die inmiddels onder de pannen zijn? Rob & Janne zijn er nog niet als de kippen bij en wachten af vanaf de 9e plaats. Voor Andrew & Iris moet de grote klim wellicht nog gaan beginnen. Jan & Debby sluiten deze week de top 11 op de laatste plek, want d’n hof is nog niet klaar.

Het kan nog alle kanten op, volgende week weer een nieuwe Top 11!

De ‘Paddenriek Top 11’ week 43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.