Padden en Paddinnen,

Lijkt het je leuk om als artiest mee te doen met de pronkzittingen in ’t Paddenriek? Lees verder en meld je snel aan!

De winterslaap van het Paddenriek zit er al weer op. Wat vroeg zul je misschien denken, maar voor je het weet is het weer zover.  Heb jij vorig jaar ook zo genoten van de pronkzittingen als deelnemer? Of juist spijt dat je niet mee hebt gedaan? We willen dit jaar het succes van afgelopen jaar weer proberen te evenaren of zelfs te vergroten en daar hebben we jou voor nodig!

De Pronkzittingscommissie van C.V. ‘t Paddenriek’ gaat weer van start met de organisatie van de pronkzittingen 2020. Wil jij als deelnemer meedoen of wil je meer informatie? Heb je nog geen stuk? Weet je niet waar je moet beginnen? Meedenken of advies vanuit de organisatie? Geen probleem! Wij helpen jou als individu of groep graag mee.

Opgeven of meer informatie verkrijgen kan via het mailadres van de commissie pronkzitting@paddenriek.nl. Graag ontvangen wij een mail met daarin:

  • Wie je bent of wie jullie zijn;
  • Wat je wilt doen (buut, dans, act etc.);
  • Met hoeveel personen je bent;
  • En natuurlijk hoe we met je in contact kunnen komen (graag telefoon en mail).

Of je nou alleen, met vrienden, familie, sportvrienden, collega’s etc. mee wilt doen, het kan allemaal! Wij hopen er weer een geslaagd jaar van te gaan maken en daar hebben wij jou voor nodig. De pronkzittingen zijn op zaterdag 25 januari, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2020.

Namens de Pronkzittingscommissie,

Angelique Hendriks
Bianca van Loon
Fieke Schaap
Udo van der Zanden
Yvonne Weren

Opgave Pronkzittingen 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.