Hallo ouders van jongens en meiden van groep 8!

Het carnavalsseizoen staat weer voor de deur en de eerste voorbereidingen zijn weer van start gegaan. Vorig jaar is het mede dankzij de hulp van ouders gelukt om een jeugdraad voor kinderen van heel groep 8 te vormen. Hierdoor hebben wij deze kinderen een onvergetelijke carnaval kunnen bezorgen.

Ook dit jaar willen wij weer een jeugdraad voor ALLE kinderen van groep 8 gaan vormen met uiteraard weer een mooie top 5. Dit kan echter niet gerealiseerd worden zonder extra hulp van ouders en/of andere vrijwilligers.

Bij deze extra hulp moet je o.a. denken aan de volgende taken:

  • Secretariaat jeugdraad (communicatie met leden jeugdraad/ overige verenigingen);
  • Wassen shirts jeugdraad;
  • Begeleiding jeugdraad bij activiteiten;
  • Rijden naar buiten dorpse activiteiten;
  • Deurwacht bij activiteiten.

Zonder extra hulp zijn we helaas genoodzaakt om de jeugdraad en top 5 op een andere wijze in te vullen. En dit is niet wat wij willen!

Op woensdag 18 september 2019 organiseren wij een informatieavond voor zowel de jongens en meiden als de ouders van groep 8. Op deze avond wordt uitgelegd wat deelname aan de jeugdraad en top 5 inhoudt en toelichting op nodige extra hulp.

Indien we allemaal een steentje bijdragen kunnen we dit jaar wederom de kinderen van groep 8 een leuke carnaval geven! Graag zien wij jullie op 18 september om 19.00 uur in ’t Wapen. Hopelijk kunnen we de vergadering om 20.00 uur afsluiten met een goed gevulde takenlijst en kunnen de kinderen zich gaan verheugen op een leuke carnaval in de jeugdraad of misschien wel in de top 5!

Groeten,
Jeugdcarnaval C.V. ‘Het Paddenriek’

JEUGDCARNAVAL 2019 – 2020: AAN ALLE OUDERS VAN GROEP 8!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.