De ‘Paddenriek Top 11’

Wie zou een goede kanshebber zijn en kan de Padden en Paddinnen tijdens het carnavalsseizoen 2018-2019 voorop gaan? De eerste meningen zijn gepeild en aan de hand hiervan presenteren we u dan ook met trots de eerste ‘Paddenriek Top 11’ van dit seizoen.

Patrick & Sonja staan met stip op 1, maar wie had gedacht dat ook Harm & Marjan en Marcel & Ellen direct de top 3 in zouden knallen? Gerben & Françoise zijn een stabiele factor op 4 en ook Jesse houdt het hoofd koel: plek 5. Voor Wouter & Rian kan het nog alle kanten op, ze staan deze week precies in het midden. Zou plaats 7 voor Udo & Jolanda een geluksgetal zijn? Of worden ze toch voorbij gestreefd door Edwin & Helma? Bob & Yvonne kijken het nog eens rustig aan en voor Rob & Janine moet de grote klim wellicht nog beginnen. Zo ook voor Maik & Cora, al is plaats 11 wel een mooie plek om te starten…

Het kan nog alle kanten op, volgende week weer een nieuwe Top 11!

De ‘Paddenriek Top 11’ week 43