Beste Padden en Paddinnen,

De eerste onrust is er! Naar aanleiding van vijf borden was het afgelopen week hét gespreksonderwerp in café, supermarkt en sportkantine: “Welke mins wurdt prins?” Om het nog wat spannender te maken, stellen wij graag nog zes kandidaten aan u voor…

 • Marcel en Ellen Hendriks
 • Harm Laarakkers en Marjan van Tienen
 • Jesse Cornelissen
 • Udo en Jolanda van der Zanden
 • Edwin van Helvoort en Helma Vloet
 • Rob en Janine Nabuurs
 • Prins raden

Nu alle elf de prinsen(paar)kandidaten bekend zijn, vinden wij het tijd voor een aantal hints. Deze hints kunnen op verschillende manieren gelezen worden.

 • Handig.
 • Sportief.
 • D’n urste.
 • Draagt een steentje bij.

Wie van de elf zal de echte zijn? Voorlopig is dat voor iedereen nog een vraag, maar hoe leuk is het om een gokje te wagen? Vanaf vrijdag 26 oktober kunt u op een aantal locaties weer ouderwets ‘prins raden’:

 • Bakkerij Maassen
 • Slagerij Dick Derks
 • Welkoop Wanroij
 • Café ‘De Batavier’
 • Grand-café ,’t Raadhuis’
 • ,’t Wapen van Wanroij’

Ook kunt u op zondag 28 oktober een gokje wagen bij de stand van de carnavalsvereniging in ,’t Wapen van Wanroij’. Steun hiermee de organisatie van carnaval voor jong en oud en maak kans op een mooie prijs!

Deel 2: Wie wordt de nieuwe prins van ’t Paddenriek?