Padden en Paddinnen,

Gisteren, zaterdag 6 januari, was het weer zover, de kaartverkoop voor de pronkzittingen. De pronkzittingen komen steeds dichterbij! De kaartverkoop blijft een mooi moment om elkaar aan het begin van het nieuwe jaar weer te zien en te spreken. Het was dan ook een fantastische opkomst! De opkomst was dusdanig dat we kunnen zeggen dat de eerste avond, zaterdag 20 januari, nagenoeg is uitverkocht. Voor deze avond zijn nog 7 plekken beschikbaar, verdeeld over de zaal. Wilt u met meer dan 2 personen komen of als groep? Kom dan op vrijdag 26 of zaterdag 27 januari!

Met dezelfde opzet als vorig jaar was het weer geslaagd bij ‘Café De Batavier’. Onder het genot van een warm kopje koffie of thee, aangeboden door ‘Café De Batavier’, ging om 19.00 uur de deur open naar ’t café, waarna direct de kaartverkoop kon starten na een kort welkom door Vorst Tom. Zij konden hun plekje uitzoeken in de kapsalon ‘La Bata’. Rond 21.00 uur hebben de laatste mensen hun kaartje gekocht in de kapsalon.

Via deze weg willen wij Rob en Kim, vanuit zowel ‘Café De Batavier’ als ‘La Bata’, bedanken voor hun gastvrijheid en de geweldige avond zoals die is geworden!

Heb je nog geen kaartje weten te bemachtigen? Geen probleem! Het kan nog steeds. Vanaf a.s. dinsdag 9 januari kun je terecht bij ‘Tuincentrum van de Hulsbeek’ tijdens openingstijden. Ook hier kost een kaartje €12,50. Let op: u kunt alleen contant betalen. Op de website of onze social media kanalen vind je de beschikbare plekken, zoals deze waren na de kaartverkoop van 6 januari. We kunnen de, nu nog, beschikbare plekken niet garanderen en kunnen per dag veranderen. Dus wees er snel bij!

De deuren van ’t Wapen gaan op de avonden zelf om 19.00 uur open en de aanvang van het programma is 19.30 uur. Heb je een kaartje gekocht? We zien jullie graag op zaterdag 20, vrijdag 26 of zaterdag 27 januari. Heb je nog geen kaartje? We hopen dat je overtuigd bent en dat we je alsnog op één van deze data zien!

Alaaf!

Namens de Pronkzittingscommissie.

Nog geen kaartje voor de pronkzittingen? Niet getreurd!