Aanstaande zondag 19 februari is het weer zover, de jaarlijkse optocht van de carnaval. Er zal weer een bonte stoet van wagens, groepen, paren en enkelingen door ‘Het “Paddenriek’ trekken. De optocht zal beginnen om 14.30 uur.  De route is als volgt : Hoevensestraat, Dorpsstraat, Lindenlaan, Hapseweg, Dorpsstraat, Schoolstraat, Lepelstraat, Herselstraat, Risterstraat, Egstraat, Groenhoeven, Ploegweg, Zichtstraat en de Lepelstraat. Vraag vanuit de vereniging is dan ook om de route zoveel mogelijk autovrij te houden. Dit i.v.m. het manoeuvreren van de wagens. Ook zou het leuk zijn voor de deelnemers als de straten waardoor de route langstrekt versierd zouden zijn.

De wagens zullen zich dit jaar weer enkel en alleen opstellen in de Hoevensestraat. Alle groepen, paren en enkelingen zullen zich opstellen op het Giessenplein.

Optochtcommissie Paddenriek en Peelleuters

Optocht route zondag 19 februari