𝗣𝗮𝗱𝗱𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗣𝗮𝗱𝗱𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻,

Over een week is het zover… de kaartverkoop van de pronkzittingen 2023 in ‘Het Paddenriek’! Zaterdag 14 januari bij ‘Café De Batavier’. De deuren openen om 19.00 uur en de kaartverkoop start om 19.30 uur. U betaald €𝟏𝟐,𝟓𝟎 voor een kaartje en u kunt er 𝐦𝐚𝐱𝐢𝐦𝐚𝐚𝐥 𝟔 𝐩𝐞𝐫 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐨𝐧 kopen. Meerdere kaarten nodig? Kom dan met meerdere personen tegelijk naar de kaartverkoop. Hou er rekening mee dat u alleen 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐧𝐭 kunt betalen.

We werken weer op stoelnummer, dus heb je een voorkeursplek? Zorg dat je op tijd bent! Check de plattegrond, zo kunt u alvast bekijken waar u graag zou willen zitten. Dit is voor alle drie de avonden hetzelfde. Weet u nog wanneer de pronkzittingen zijn? Het gaat om zaterdag 28 januari, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari 2023. Op deze avonden gaat de deur van ,’t Wapen van Wanroij’ om 19.00 uur en start het programma om 19.30 uur.

Na afloop van de kaartverkoop zijn de kaarten alleen nog verkrijgbaar bij ‘Tuincentrum Jan van de Hulsbeek’ tijdens openingstijden en vanaf dinsdag 17 januari. Ook hier zijn de kaarten alleen contant verkrijgbaar. Hou social media en de website van ’t Paddenriek in de gaten voor laatste informatie rondom de naverkoop en beschikbare stoelen.

Al nieuwsgierig wie er allemaal mee doen? Wat denkt u van niemand minder van ‘De Fanclub’, ‘Wanzooi’ of ‘Wanroij Inside’… nieuwsgierig naar meer of wat zij gaan doen? Koop een kaartje en kom naar één van de pronkzittingen, want het beloven weer mooie avonden te worden. Dit wilt u niet missen!

Wie hopen u te treffen bij de kaartverkoop of bij één van de pronkzittingsavonden!

Alaaf!

Namens de Pronkzittingscommissie.

Zaalindeling Wapen van Wanroij
Laatste informatie kaartverkoop pronkzittingen