Padden en Paddinnen,

Eindelijk is het dan zover! Nog maar vier dagen en dan weten we wie de nieuwe prins wordt. Of prinsenpaar natuurlijk. Wij nodigen u dan ook van harte uit om bij de onthulling aanwezig te zijn tijdens het Prinsenbal op zaterdag 9 november a.s. Deze avond zullen Prins Bob d’n Urste en Prinses Yvonne aftreden en de scepter overdragen aan de nieuwe prins. Om 23.11 uur zal de 60e prins van het Paddenriek zichzelf bekendmaken. Wie neemt de veren over van Prins Bob d’n Urste?

Naast het uitkomen van de nieuwe prins zal deze avond ook weer iemand in het zonnetje worden gezet voor vele verdiensten voor de gemeenschap, de Superpad. Ook dit jaar is er weer een Pad of Paddin die deze onderscheiding dubbel en dwars verdiend heeft.

Maar wie wordt nu de nieuwe prins? Afgelopen week is er weer volop gespeculeerd in het dorp. In de kroeg, de kantine of bij de kassa: veel Padden hebben inmiddels een antwoord op de vraag “Welke mins wurdt prins”. Dit is weer verwerkt in een nieuwe, en tevens laatste, ‘Paddenriek Top 11’.

BAM! Van 11 op 1: Giel en Maud! Was de laatste plaats van vorige week dan toch een schijnbeweging? Het lijkt er wel op! Of worden ze komende week toch nog voorbijgegaan door Jan en Debby, die naar plek 2 zijn geklommen? Of misschien wel door Antwan en Monique, zij hebben namelijk de vaart erin en stijgen maar liefst 5 plekken naar de 3e plaats. Maar hierin zijn ze niet de enige: ook Maurice knalt omhoog en wel naar plek 4. Dit ten koste van Rob en Janne, die een plekje zakken naar de 5e plaats. Precies in het midden vinden we deze week Koen en Jolanda, zij staan op nummer 6. Hierdoor duwen ze zowel Emiel en Lara als Andrew en Iris een plaats naar beneden, naar de plekken 7 en 8. Maar dan: hebben ze te vroeg gepiekt? Leo en Ellen zakken namelijk van de tweede plaats naar plek 9! Hetzelfde geldt voor Johan en Bettine, zij zakken ook zeven plaatsen en staan deze week slechts op nummer 10. De grootste klap komt echter bij Hein en Marieke: van 1 naar 11! Wat is er toch aan de hand? Verwarring alom! De Padden en Paddinnen weten het niet meer! Nog een paar dagen onrust in het dorp, zaterdag om elf over elf weten we het…

Aanwijzingen

Afgelopen twee weken hebben we u een aantal hints gegeven. Weet u ze nog?

 • Sportief.
 • Middelpunt.
 • Beestig goed.
 • Ondernemend.
 • Constructief.
 • Bij de tijd.
 • Doeltreffend.
 • Groots.

Om het nog wat spannender te maken hierbij nog enkele laatste aanwijzingen:

 • Zo vader, zo …
 • Hoort erbij.
 • Vereerd.

Kom aanstaande zaterdag naar ,’t Wapen van Wanroij’. Om 19.00 uur start het programma van de jeugd waarover u elders in dit blad meer leest. Om 21.30 uur zal vervolgens Vorst Tom het Prinsenbal openen. U bent van harte welkom om te komen kijken wie de nieuwe Jeugdprins, Jeugdprinses, Superpad en uiteraard Prins of Prinsenpaar van het Paddenriek worden. Hopelijk zien wij u dan!

Deel 4: Wie wordt de nieuwe prins van ’t Paddenriek? – ‘Paddenriek Top 11’ week 45

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.