Beste Padden en Paddinnen,

Eindelijk is het dan zover! Nog maar vier dagen en dan weten we wie de nieuwe prins wordt. Of prinsenpaar natuurlijk. Wij nodigen u dan ook van harte uit om bij de onthulling aanwezig te zijn tijdens het Prinsenbal op zaterdag 10 november a.s. Deze avond zullen Prins Bert d’n Urste en Prinses Bianca aftreden en de scepter overdragen aan de nieuwe prins. Om 23.11 uur zal de 59e prins van het Paddenriek zichzelf bekendmaken. Wie neemt de veren over van Prins Bert d’n Urste?

Naast het uitkomen van de nieuwe prins zal deze avond ook weer iemand in het zonnetje worden gezet voor vele verdiensten voor de gemeenschap, de Superpad. Ook dit jaar is er weer een Pad of Paddin die deze onderscheiding dubbel en dwars verdiend heeft.

Maar wie wordt nu de nieuwe prins? Afgelopen week is er weer volop gespeculeerd in het dorp.  Dit is weer verwerkt in een nieuwe, en tevens laatste, ‘Paddenriek Top 11’.

Begonnen op de toppositie en na drie weken dalen naar plek 11, dat overkomt Patrick & Sonja. Zouden ze te vroeg gepiekt hebben? Udo & Jolanda blijven stabiel op de 10e plaats. Ook Marcel & Ellen hebben een flinke val gemaakt, van plek 2 naar plek 9. Het zal toch geen afleidingsmanoeuvre zijn? Al een aantal weken is Jesse een goede middenmoter. Deze week op 8. Zou hij een underdog zijn? Ook Bob & Yvonne dalen deze week een aantal plaatsen en wel naar plek 7. Edwin & Helma zijn daarentegen begonnen aan een kleine klim. Na twee weken op plek 8 nu naar plek 6. Wouter & Rian stijgen deze week een stuk harder. Zij komen van de laatste positie en klimmen maar liefst naar de 5e plaats. Harm & Marjan zakken een plaatsje maar blijven in de top zitten, deze week op 4. Dit om ruimte te maken voor twee nieuwe paren in de top 3. De koplopers van vorige week, Gerben & Françoise, vinden we nu namelijk op de 3e plek. Voorbijgestreefd door Rob & Janine en een nieuwe nummer 1: Maik & Cora! Houden ze dit vast of staat er aanstaande zaterdag toch een andere prins op?

Afgelopen twee weken hebben we u een aantal hints gegeven. Weet u ze nog?

 • Handig.
 • Sportief.
 • D’n urste.
 • Draagt een steentje bij.
 • Komt in actie.
 • Groene vingers.
 • Raakt ze goed.
 • Houdt wel van een feestje.

Om het nog wat spannender te maken hierbij nog enkele laatste aanwijzingen:

 • Gadget.
 • Oversteek.
 • Yabba dabba doo.

Met deze elf hints heeft u nog een aantal dagen om de nieuwe prins te raden. Voor maar € 1,- kunt u een gokje wagen, steunt u de vereniging én maakt u kans op mooie prijzen. Hiervoor kunt u terecht bij:

 • Bakkerij Maassen
 • Slagerij Dick Derks
 • Welkoop Wanroij
 • Café ‘De Batavier’
 • Grand-café ,’t Raadhuis’
 • ,’t Wapen van Wanroij’

Ook op het Prinsenbal kan er uiteraard nog geraden worden.

Kom aanstaande zaterdag naar ,’t Wapen van Wanroij’. Om 19.00 uur start het programma van de jeugd. Vanaf 21.15 uur zal het Prinsenbal starten. U bent van harte welkom om te komen kijken wie de nieuwe Jeugdprins, Jeugdprinses, Superpad en uiteraard Prins of Prinsenpaar van het Paddenriek worden. Hopelijk zien wij u dan!

 

Deel 4: Wie wordt de nieuwe prins van ’t Paddenriek? – ‘Paddenriek Top 11’ week 45