Beste inwoners van Wanroij,

Op zaterdag 4 november is in ‘t Paddenriek het nieuwe carnavalsseizoen weer gestart. Met Prins Mark d’n Twedde en Prinses Lidy voorop, gevolgd door de Adjudanten Ronnie en Boukje, evenals de Top 5, kan in Wanroij het nieuwe seizoen beginnen. Voor jong en oud doen we als carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ ons uiterste best om er eindelijk weer een geweldig feest van te maken. Van begin tot eind met alle activiteiten. Dat al deze activiteiten door de vereniging bekostigd moeten worden, zal u niet verbazen. 

Aankomende zaterdag 18 november komen (jeugd)leden en vrijwilligers van carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ tussen 10.00 en 16.00 uur bij u langs voor de Donateursactie. De loten kosten € 5,- per stuk en zijn zowel contant als via een QR-code te voldoen. Met uw bijdrage steunt u onze vereniging en daarmee al onze (jeugd)activiteiten. Aan de Donateursactie is tevens een loterij verbonden waarmee u kans maakt op één van de heerlijke vlaaien!

Als carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ willen we u bij voorbaat hartelijk danken voor uw bijdrage. Nog steeds geldt dat onze financiële middelen alleen maar besteed worden aan materiaal en onkostenvergoedingen, ons pilsje betalen we uit eigen portemonnee. 

Wij treffen u graag zaterdag 18 november!

Donateursactie