Beste kinderen uit Wanroij en Landhorst, en ouders,

We hebben goed nieuws! De laatste jaren hadden we helaas geen dansmariekes meer, maar daar komt verandering in! De afgelopen maanden zijn er veel kinderen opgestaan die graag zouden willen gaan dansen tijdens de carnaval. We kunnen dus zeggen: ‘De dansmariekes komen terug!’ Er zijn ouders opgestaan die dit samen met het bestuur willen gaan oppakken en organiseren. Wij zijn hier super blij mee!

Maar… we missen nog 1 ding: een leidster of leidsters die de pasjes kan leren. We hebben heel veel, namelijk: mooie pakjes, schoenen, haarknotten, een zaal om te oefenen, trainingspakjes etc. Weet jij iemand die dit leuk vindt om te doen? Of ben jij diegene? We komen graag met je in contact. Hiervoor mag je contact leggen met Hanneke van der Velden, via 06- 1252 6170.

We hopen dat we hiermee komend carnavalsseizoen met deze groep kunnen gaan shinen tijdens de activiteiten!

Alaaf! Bestuur en vrijwilligers CV Het Paddenriek

De dansmariekes/dansgarde komen terug!