Beste mama’s en papa’s,

De dansmariekes gaan weer van start🎉

Met de leden van de carnavalsvereniging en een aantal moeders hebben we ons vol ingezet om dit mogelijk te maken! En het is gelukt! We hebben een trainster die vanaf september op woensdag van 19.00 tot 20.00 de dansmariekes klaar gaat stomen voor een geweldige dans. We hebben een locatie om te trainen, kleding, en al een aantal kindjes die willen starten!

Wat voor leuks ga je doen als je een dansmarieke bent? We beginnen met oefenen. Plezier en enthousiasme staat voorop!

Natuurlijk gaan de dansmariekes ook optreden tijdens de (jeugd)pronkzitting, op schoolcarnaval en mag je op de prinsenwagen tijdens de grote optocht. Hoe gaaf is dat!! Verder zullen er tijdens de carnaval geen optredens/verplichtingen zijn.

Mocht ook jouw zoon of dochter het leuk vinden om hieraan deel te nemen? Geef dit dan door aan
– Judith 0610171199
– Evelien 0620175043 of
– Jaimy 0630886874
zodat wij je kunnen toevoegen aan de groepsapp.

Ook ben je als ouder (zoon of dochter hoeft niet mee) van harte welkom op de informatiebijeenkomst in t wapen op 05-07-2023 van 19.00 tot 20.00 waarbij wij jullie zoveel mogelijk informeren over hoe we dit vorm willen gaan geven.

We zullen op deze avond aanmeldformulieren klaar hebben liggen voor de ouders die hun kind(eren) willen inschrijven.

Tot dan!

Groetjes de commissie van de dansmariekes 💃🏼

De dansmariekes gaan van start!