Zondag  19 Februari is het weer zover, de jaarlijkse optocht van de carnaval. Er zal weer een bonte stoet van wagens, groepen, paren en enkelingen door het “Paddenriek” trekken. De optocht zal beginnen om 14.30 uur.  De route is als volgt : Hoevensestraat, Dorpsstraat, Lindenlaan, Hapseweg, Dorpsstraat, Schoolstraat, Lepelstraat, Herselstraat, Risterstraat, Egstraat, Groenhoeven, Ploegweg, Zichtstraat en de Lepelstraat. Vraag vanuit de vereniging is dan ook om de route zoveel mogelijk autovrij te houden. Dit i.v.m. het manoeuvreren van de wagens. Ook zou het leuk zijn voor de deelnemers als de straten waardoor de route langstrekt versierd zouden zijn.

Eenieder die deel uit wil maken van deze mooie optocht en zich nog wil opgeven als wagen, dit kan nog tot en met 10 februari. Groepen, paren/enkeling of kinderen kunnen zich opgeven tot 17 februari. Iedereen kan dit doen via optocht@paddenriek.nl of via het aanmeldformulier op www.paddenriek.nl De wagens zullen zich dit jaar weer enkel en alleen opstellen in de Hoevensestraat. Alle groepen, paren en enkelingen zullen zich opstellen op het Giessenplein.

Alaaf!

Namens Optochtcommissie Paddenriek en Peelleuters.

Optocht 2020
Optocht Carnavalsvereniging ‘Het Paddenriek’ Wanroij en ‘De Peelleuters’ Landhorst